Strawberry Lemon Shortbread Bars
Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 133 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Mieszanka złotej mąki, twarogu, konfitury truskawkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Batoniki Truskawkowo-Cytrynowe, Strawberry Lemon Shortbread Bars, oraz Strawberry Shortbread Bars.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W misce wymieszać mąkę, cukier puder i 1/2 łyżeczki skórki z cytryny.
Pokroić na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż się kruszą. Naciśnij w dolnej części patelni.
Piec 20 do 22 minut lub do jasnobrązowego. W międzyczasie, w misce, ubić Serek i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim, aż do wymieszania. Wymieszaj sok z cytryny i pozostając 1/4 łyżeczki skórki z cytryny, dobrze ubijając.
Konfitury rozprowadzić na kruchym chlebie.
Wlać śmietanę serową na konfitury, rozprzestrzeniając się na krawędzie.
Piec 28 do 32 minut lub do zestawu. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 8 godzin.
Pokrój w 8 rzędów po 6 rzędów; udekoruj bitą śmietaną i truskawkami. Pozostałe batony przechowywać w lodówce.