Strawberry Green Smoothie Pops
Strawberry Green Smoothie Pops wymaga około 8 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 74 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sok jabłkowy, oryginalny jogurt waniliowy, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 199 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Strawberry Green Smoothie Pops, Truskawkowo-Bananowe Smoothie Pops, oraz Bezmleczne Truskawkowe Smoothie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieść 1 pojemnik francuskiego jogurtu waniliowego i truskawek. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Łyżka 2 łyżki mieszanki do każdego z 5 (5-oz) kubków papierowych. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. (Lub wypełnij formy Ice pop zgodnie ze wskazówkami producenta.) Umieścić pozostałą mieszaninę w misce; przykryć i przechowywać w lodówce. Zamrażać wyskakuje około 2 godzin lub do zamrożenia.
W blenderze umieścić jogurt z limonką, szpinak i sok jabłkowy. Przykryć; zmiksować na gładką masę. Gdy pierwsza warstwa jest zamrożona, usuń folię z pops.
Wlać około 1 1/2 łyżki mieszanki szpinaku w każdej filiżance na zamarzniętej warstwie. Umieścić pozostałą mieszaninę w misce; przykryć i przechowywać w lodówce. Zwróć folię do Popów, aby podtrzymać kije. Zamrozić około 2 godzin lub do zamrożenia.
Powtórz z pozostałymi warstwami truskawek i szpinaku, zamrażając co najmniej 2 godziny między warstwami.