Straszne ciasto pająkowe

Straszne ciasto pająkowe
Spooky Spider Cake to deser bezmleczny . Za 100 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 26 g tłuszczu i łącznie 611 kalorii . Ten przepis jest na 20 porcji. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest idealny na Halloween . Udaj się do sklepu i kup tłuszcz piekarski, wodę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, które pomogą Ci dzisiaj upiec. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 15% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Upiorne Babeczki Pająkowe , Ciasteczka Spooky Pajęcze i Ciasteczka Spooky Pająk .

Instrukcje

1
W dużej misce ubijaj mieszankę ciasta czekoladowego, wodę i jajka na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kartonowe Kółko Z CiastemKartonowe Kółko Z Ciastem
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Wlać do dwóch połówek natłuszczonej i oprószonej mąką formy do pieczenia kulek sportowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
3
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
W międzyczasie w innej misce ubijaj masę białego ciasta, wodę i jajka na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Białych CiastMix Białych Ciast
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać do dwóch wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 9-calowych. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Piec przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Ochłodź wszystkie ciasta przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na metalową kratkę, aby całkowicie wystygły.
8
Do lukru użyj miksera o dużej wytrzymałości, połącz tłuszcz piekarski, 1/4 szklanki wody i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
9
Połączyć cukier cukierniczy z proszkiem bezowym; ubić na masę tłuszczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
10
Na ciasto bazowe: Odcień 2-1/4 szklanki lukru na fioletowo. W razie potrzeby za pomocą ząbkowanego noża wyrównaj wierzch białych ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
11
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmarować 1 szklanką lukru. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Pozostałym zabarwionym lukrem posmaruj wierzch i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Połącz 3 szklanki lukieru, kakao i pozostałą wodę, aż uzyskasz gładką masę; odcień czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
14
Połącz 1/4 szklanki czarnego lukieru i syropu kukurydzianego. Używając okrągłej końcówki nr 2 i czarnego lukru z syropem kukurydzianym, rurek i pająków po bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
15
Z 3/4 szklanki białego lukru i końcówką muszelki nr 18, wytnij rurkę wzdłuż dolnej krawędzi ciasta. Włóż kołki w środek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
16
Wytnij kartonowe koło na wymiar 3-1/4 cala; położyć na ciasto.
17
Ciasto pająkowe: Za pomocą ząbkowanego noża wyrównaj zaokrągloną stronę jednego ciasta czekoladowego; przymocuj do koła ciasta z niewielką ilością czarnego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
18
Posmaruj wierzch 1/3 szklanki czarnego lukru; na wierzch połóż resztę ciasta czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
19
Używając końcówki trawy nr 233 i czarnego lukieru, nałóż włosy na ciasto. Z białym lukrem i okrągłą końcówką nr 12, fajkowymi oczkami i zębami. Źrenice rurkowe z okrągłą końcówką nr 2 i czarnym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20
W przypadku nóg włóż wykałaczkę w końce każdego sznurka lukrecjowego. Włóż jeden koniec w bok pająka; włóż drugi koniec do wierzchu fioletowego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki SmartiesCukierki Smarties
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
21
Udekoruj kukurydzą cukrową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy CornCandy Corn
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeHalloween
Magazyn