Stout Float z miodem z kwiatu pomarańczy i Gingersnap Tuile
Stout Float z miodem z kwiatu pomarańczy i Gingersnap Tuile może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 914 kalorii, 10g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Mieszanka gingersnaps, melasa, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Plastry pomarańczy z miodem i wodą z kwiatem pomarańczy, Madeleiny pomarańczowo-kwiatowo-miodowe, oraz Madeleiny Pomarańczowo-Kwiatowo-Miodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Umieść zatrzaski imbirowe w robocie kuchennym i zmiel na drobny proszek.
Dodać białko jaja, masło, cukier, melasę i sól i puree, aż będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni wyłożonej matą silikonową lub papierem pergaminowym.
Piec w piekarniku przez 7 do 9 minut, aż zestaw.
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozbić na kawałki.
Napełnić 2 schłodzone szklanki float 1/4 drogi z stout i dodać 2 miarki lodów na szklankę.
Dodać łyżkę miodu do każdego, top z pozostałym stout i udekorować kawałkiem tuile.