Stosy Buraków I Słodkich Ziemniaków
Beet & Sweet Potato Stacks to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 42 minuty. Jeśli masz paprykę, papryka, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Dymione Stosy, Zapiekanki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Stosy Do Słodkich Ziemniaków Paleo.
Instrukcje
Piec przez 15-20 minut, aby ogrzać stosy. Możesz to sprawdzić, rozpakowując jeden ze stosów i dotykając środkowych warstw.
Wymieszać wszystkie składniki vinaigrette w małej misce. Smak i dostosować przyprawy według uznania.Ułóż talerze do serwowania obok pieca. Przygotuj każdą z nich z małą gałką koziego sera, gdzie chcesz stos iść. Pomoże to utrzymać stos w miejscu.
Przenieść stosy, jeszcze owinięte w folię, do płyt za pomocą szpatułki. Rozpakować stosy, skropić kilkoma łyżkami winegret i rozsypać orzechy włoskie na górze i wokół podstawy stosów.
Podawać natychmiast, gdy jest jeszcze ciepły.