Stos pomidorów i awokado
Heirloom pomidor i awokado stos może być tylko przystawka szukasz. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów wymaga soli, odrobiny mielonego pieprzu, pomidorów i soli. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pokrojony stos pomidorów z serem pleśniowym, Pomidor Awokado Stos, oraz Pomidor Awokado Sałatka Stos.
Instrukcje
Aby przygotować opatrunek, połączyć pierwsze 9 składników w małym robocie kuchennym lub blenderze; proces 30 sekund lub do puree, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować sałatkę, pokrój każdy pomidor w poprzek na 4 równe plastry (o grubości około 1/2 cala).
Na każdym z 4 talerzy sałatkowych ułożyć 1 plasterek pomidora; plasterki posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli. Do każdej porcji dodać kilka kawałków cebuli i około 1 łyżki awokado. Powtórz warstwy 3 razy, kończąc na awokado.
Skropić 2 łyżki sosu na każdej porcji; posypać czarnym pieprzem, w razie potrzeby.