Stir-Fry z wołowiną i pieprzem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina i pieprz Stir-Fry może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazylii, soli, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim fat from steak. Pokroić stek po przekątnej ziarna na 1/4-cala-grube paski.
Pokroić paski na 2-calowe kawałki; odstawić.
Dodaj olej do dużej patelni nonstick i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodać mięso, czosnek i kolejne 3 składniki; gotować 4 minuty, często mieszając.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Dodaj paski papryki do patelni; gotować 6 minut lub do miękkości, często mieszając. Odstawić mięso na patelnię i dodać ocet. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Łyżka mieszanki mięsa na ryżu.