Stir-fry wieprzowo-pieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć wieprzowinę i pieprz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej wieprzowiny, pieczona papryka, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodać wieprzowinę i gotować na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Cebulę i czosnek smażyć przez 1 minutę.
Dodać paprykę; smażyć, aż cebula będzie miękka. W filiżance wymieszaj bulion, sos sojowy i skrobię kukurydzianą.
Dodaj do warzyw i smażyć, aż zgęstnieje, 2 do 3 protokół. Wymieszać w sosie ostrygowym i kasztany wodne i gotować do ogrzania przez, 1 do 2 protokół.