Stir-Fry wieprzowo-fasolowe
Wieprzowina-and-Green Bean Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 639 kalorii, 34g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać olej roślinny, ozdoby: papryka jalapeño, Skórka z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina i fasolka szparagowa Stir-fry, Wieprzowina i fasolka szparagowa smażone z orzeszkami ziemnymi, oraz Wieprzowina, zielona fasola i ostrygi stir-fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy mielony wieprzowina i dalej 3 składniki w dużej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, często mieszając, 7 do 8 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić. Wytrzyj patelnię do czysta.
Gotować fasolkę szparagową w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub aż po prostu miękkie i lekko zwęglone.
Wymieszać razem sos teriyaki i 2 kolejne składniki.
Wymieszaj mieszankę wieprzową z zieloną fasolką. Wymieszać mieszaninę teriyaki, rzucając do herbu.
Podawać natychmiast nad ryżem lub makaronem.
Uwaga: testowaliśmy z sosem teriyaki Kikkoman Triple Ginger Takumi Collection.