Stir-Fry wieprzowo-fasolowe

Stir-Fry wieprzowo-fasolowe
Wieprzowina-and-Green Bean Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 639 kalorii, 34g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać olej roślinny, ozdoby: papryka jalapeño, Skórka z limonki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina i fasolka szparagowa Stir-fry, Wieprzowina i fasolka szparagowa smażone z orzeszkami ziemnymi, oraz Wieprzowina, zielona fasola i ostrygi stir-fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowy mielony wieprzowina i dalej 3 składniki w dużej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, często mieszając, 7 do 8 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić. Wytrzyj patelnię do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Gotować fasolkę szparagową w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub aż po prostu miękkie i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać razem sos teriyaki i 2 kolejne składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
4
Wymieszaj mieszankę wieprzową z zieloną fasolką. Wymieszać mieszaninę teriyaki, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Podawać natychmiast nad ryżem lub makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Uwaga: testowaliśmy z sosem teriyaki Kikkoman Triple Ginger Takumi Collection.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn