Stir-Fry Pobudzające Libido
Libido zwiększenie Stir-Fry może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, olej sezamowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brain-boosting Shrimp And Spin Stir Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój stek poprzecznie na paski o grubości 1/4 cala. Wymieszać z czosnkiem i 2 łyżkami soku z limonki; stek marynować przez 15 minut.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w wok lub nonstick patelni na średnim ogniu. Gotować stek z marynatą, stale mieszając, przez 2-3 minuty lub do średnio rzadkiego; przenieść łyżką szczelinową do dużej miski i odstawić.
Dodać paprykę i cebulę do woka; gotować, mieszając, przez około 7 minut lub aż po prostu miękkie.
Przenieść mieszaninę papryki i cebuli do miski ze stekiem.
Dodać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i szparagi do wok; gotować, mieszając, przez około 4 protokół lub do miękkości.
Włóż mieszankę paprykowo-cebulowo-stekową z powrotem do woka.
Dodaj imbir, sos sojowy, olej sezamowy i 1 łyżka soku z limonki do wok; gotować, mieszając, przez około 2 minuty lub do ogrzania.
Dodać ugotowany brązowy ryż do woka; podgrzewać przez 2 minuty. Podzielić stir-fry wśród 4 talerze, i rozprowadzić posiekaną kolendrę i posiekane orzechy nerkowca równomiernie na wierzchu; podawać.