Stir Fried Bok Choy
Stir Fried Bok Choy wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 30 fanów. Jeśli masz cukier, bok choy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Smażony Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut 1/2 do 1 cala plaster off korzeniowy koniec bok choy; wyrzucić macierzystych.
Pokroić łodygi po przekątnej na kawałki 1/8 cala; pokroić lub rozerwać liście na kawałki wielkości ukąszenia.
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, orzechy nerkowca, czosnek, bok choy, Chiński five-spice, i cukier do gorącej mieszaniny olej-masło. Gotować i mieszać bok choy mieszaniny do miękkości, 8 do 10 protokół.