Stir Fried Bok Choy

Stir Fried Bok Choy
Stir Fried Bok Choy wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 30 fanów. Jeśli masz cukier, bok choy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Smażony Bok Choy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut 1/2 do 1 cala plaster off korzeniowy koniec bok choy; wyrzucić macierzystych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
2
Pokroić łodygi po przekątnej na kawałki 1/8 cala; pokroić lub rozerwać liście na kawałki wielkości ukąszenia.
3
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, orzechy nerkowca, czosnek, bok choy, Chiński five-spice, i cukier do gorącej mieszaniny olej-masło. Gotować i mieszać bok choy mieszaniny do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn