Stinco di Maile

Stinco di Maile
Stinco di Maile wymaga około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jagody jałowca, czosnek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Stinco Bruce aidells (duszone i pieczone golonki wieprzowe).

Instrukcje

1
Opłukać i osuszyć, usunąć włoski i twardą skórę, doprawić solą i pieprzem. W ciężkim piecu holenderskim podgrzać smalec na średnim ogniu i umieścić trzonki na patelni. Sear aż ciemny złoty brąz ze wszystkich stron i usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, czosnek, rozmaryn, jałowiec, i goździki i gotować, aż tylko zmięknie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Włóż z powrotem do patelni na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać wino i wywar i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, aby gotować i przykryć. Gotować przez 1 godzinę i 45 minut, obracając co pół godziny. Mięso spadnie z kości. Pokrój na duże kawałki i podawaj z blaukrautem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn