Sticky Malt Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Sticky Malt Bochenek spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 301 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajka, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lepkie chleby słodowe, Bochenek słodowy z bananem i miodem, oraz Date & Ginger malt loaf.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°. posmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 8 na 4 cale i odstaw na bok. W misce do mieszania, połączyć herbatę, 1 1/4 szklanki ekstraktu słodowego, cukier i rodzynki i wymieszać, aż składniki są dobrze połączone.
Dodać ubite jajka i ponownie wymieszać.
W osobnej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Wymieszać mokre i suche składniki razem i wlać ciasto do bochenka patelni.
Piec, aż Bochenek będzie brązowy i cienki nóż włożony do środka bochenka wychodzi czysty, o 50 protokół.
Pozostałą 1/2 łyżeczki ekstraktu słodowego posypać bochenkiem, gdy jest ciepły i pozostawić do ostygnięcia.
Wyjąć z patelni, pokroić i podawać.