Steve ' s Sun Suszone pomidory i szparagi Quiche
Steve ' s Sun Suszone pomidory i szparagi Quiche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.54 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Jeśli masz sól i mielony pieprz, gałkę muszkatołową, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Steve ' s Sun Suszone pomidory i szparagi Quiche, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Dopasuj ciasto skorupa do 9-calowy talerz Deep-dish pie.
Ciasto piec w nagrzanym piekarniku, aż tylko zaczyna brązowieć na krawędzi, o 10 protokół.
Podnieść temperaturę piekarnika do 400 stopni F (205 stopni C).
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Szparagi i suszone pomidory gotować na gorącym maśle, często mieszając, aż szparagi będą miękkie i jasnozielone, około 10 minut; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Przełożyć warzywa na wstępnie upieczoną skórkę z ciasta.
Do blendera wlać jajka i śmietanę, dodać gałkę muszkatołową. Pulsuj kilka razy, aby wymieszać mieszankę jajeczną; wlej warzywa do skorupy ciasta.
Piec w piekarniku, aż mieszanina jaj jest ustawiona i quiche jest lekko rumiane, o 40 protokół.
Pozostawić quiche na 15 minut przed krojeniem.