Stelaż żeber

Stelaż żeber
Stelaż żeber jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, czosnek w proszku, kapusta kiszona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Miód glazurowany Regał żeberek wieprzowych, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Doprawić żeberka solą i pieprzem i umieścić na patelni, która jest nieco większa niż stojak. W średniej misce wymieszać razem kiszoną kapustę, cebulę i koperek; rozprowadzić na górze żeber i umieścić wokół nich na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec przez 3 do 4 godzin w nagrzanym piekarniku, aż mięso żeberka łatwo oderwie się od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Magazyn