Stelaż z jagnięciną z Chardą Szwajcarską
Stojak z jagnięciny z boczkiem szwajcarskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz tymianek, orzeszki piniowe, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Duszone golonki jagnięce z Chardą Szwajcarską, Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem Z Chardą Szwajcarską I Syropem Balsamicznym, oraz Crocchette d ' Agnello e bieta (Krokiety z jagnięciną i Chardą Szwajcarską).
Instrukcje
Doprowadzić wermut i rodzynki do wrzenia w małym rondlu, a następnie zdjąć z ognia i pozostawić strome, aż rodzynki będą miękkie i pulchne, około 15 minut.
Cebulę ugotować w oleju na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, ale nie rumiane, 5 do 8 protokół.
Dodaj chard, rodzynki z pozostałym wermutem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj na średnim ogniu, obracając chard stale szczypcami, aż chard będzie miękki i płyn odparuje, około 12 minut.
Przełożyć do miski i wymieszać z orzechami, a następnie ostudzić.
Cięcie jak najbliżej kości, wykonaj 1 długie nacięcie, aby oddzielić mięso z każdego stojaka od kości, zatrzymując się 1/2 cala od dna (nie przecinaj do końca).
Mięso zwijamy z kości tworząc długi otwór, następnie doprawiamy do środka solą i pieprzem i napełniamy farszem.
Zwijamy mięso z powrotem na farsz, następnie wiązamy mięso z kośćmi sznurkiem (między co 2 żebrami).
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Wymieszaj musztardę, tymianek i rozmaryn i rozłóż po obu stronach każdego stojaka. Umieść stojaki z jagnięciną w dużej płytkiej ciężkiej patelni do pieczenia, łącząc stojaki tak, aby stały z blokującymi się kośćmi, ale pozostawiając przestrzeń między nimi u podstawy.
Pieczona jagnięcina, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 54° dla średnio rzadkich, 25 do 35 minut.
Odstawić, luźno przykryte, 15 minut.
Każdy stelaż pokroić w 4 podwójne kotlety, strącając Sznurek i podawać na wierzchu pieczonej czerwonej papryki.
Farsz można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.