Stelaż z jagnięciny z sałatką marchewkową
Stelaż jagnięcy z sałatką marchewkową to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 29g białka, oraz 50 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, winegret pomarańczowo-orzechowy, sól kuchenną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciną z Jus i marchewką i szparagami, Stelaż jagnięcy z ciepłą sałatką z jabłek i soczewicy, oraz Grillowany stelaż z jagnięciną z surową warzywną sałatką makaronową.
Instrukcje
Rub jagnięcinę z 2 łyżkami. oliwę z oliwek; posypać solą i pieprzem.
Jagnięcinę ugotować w 2 łyżkach. gorący olej na dużej patelni na dużym ogniu 8 do 10 minut lub aż zbrązowieje, obracając dwa razy.
Umieścić jagnięcinę na lekko nasmarowanym stojaku z drutu w patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 300 przez 20 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 140 do 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Wyjąć jagnięcinę z patelni, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie pokrój marchew wzdłuż na bardzo cienkie, wstążkowe paski za pomocą obieraczki do warzyw. Wrzucić frise, mięta, i marchew paski z pożądanej ilości pomarańczy-Pekan Vinaigrette.
Jagnięcinę pokroić w kotlety.
Podawać z sałatką i pozostałym winegretem pomarańczowo-orzechowym.