Stelaż z dziczyzny owinięty boczkiem

Stelaż z dziczyzny owinięty boczkiem
Zawinięty w boczek Stojak z dziczyzny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.24 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dymny boczek, sól i pieprz, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stelaż z dziczyzny owinięty boczkiem, Pieczony Stelaż Z Sosem Z Dziczyzny I Granatu, oraz Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż dziczyznę w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia i natrzyj roztrzepanym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Na mięso wlać oliwę z oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przełożyć dziczyznę na talerz; wyrzucić czosnek i zarezerwować olej. Na dużej, żaroodpornej patelni podgrzać 1 łyżkę zarezerwowanego oleju, aż się połysk. Przyprawić dziczyznę solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
DziczyznaDziczyzna
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wciśnij 1/2 szklanki kolendry na mięsisty wierzch dziczyzny. Owinąć boczek wokół mięsa, między żebrami, lekko nachodząc na siebie. Używając bawełnianego sznurka, zwiąż stojak w odstępach 1/2 cala, aby zabezpieczyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
DziczyznaDziczyzna
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
6
Odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
7
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podgrzać 1 łyżkę zarezerwowanego oleju na patelni, aż się połysk. Ustaw dziczyznę na patelni, boczek w dół, i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 10 protokół. Obróć boczek do góry i piecz w piekarniku przez około 20 minut, lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony w środek mięsa zarejestruje 115 do 12
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Przełożyć dziczyznę na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Wylać tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj rosół z kurczaka i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, aż zredukowane do 1/4 Puchar, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Zdjąć z ognia i ubić na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Dodaj pozostałe 2 łyżki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
14
Dziczyznę pokroić na 4 grube kotlety i przełożyć na talerze. Polać kotlety sosem z patelni, ułożyć jarmuż z czosnkiem i pasternakiem pieczonym w piekarniku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
DziczyznaDziczyzna
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Zrób z wyprzedzeniem: dziczyznę można przygotować w Kroku 3 i schłodzić przez 6 godzin; doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
16
Wino zalecenie: 1999 Howell Mountain winnice stare winorośle Zinfandel i 1997 Dunn winnice Cabernet Sauvignon są wystarczająco bujne, aby uzupełnić serdeczność dziczyzny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DziczyznaDziczyzna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn