Stelaż z dziczyzny owinięty boczkiem
Zawinięty w boczek Stojak z dziczyzny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.24 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz dymny boczek, sól i pieprz, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stelaż z dziczyzny owinięty boczkiem, Pieczony Stelaż Z Sosem Z Dziczyzny I Granatu, oraz Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż dziczyznę w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia i natrzyj roztrzepanym czosnkiem.
Na mięso wlać oliwę z oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Przełożyć dziczyznę na talerz; wyrzucić czosnek i zarezerwować olej. Na dużej, żaroodpornej patelni podgrzać 1 łyżkę zarezerwowanego oleju, aż się połysk. Przyprawić dziczyznę solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Wytrzyj patelnię.
Wciśnij 1/2 szklanki kolendry na mięsisty wierzch dziczyzny. Owinąć boczek wokół mięsa, między żebrami, lekko nachodząc na siebie. Używając bawełnianego sznurka, zwiąż stojak w odstępach 1/2 cala, aby zabezpieczyć boczek.
Odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
Podgrzać 1 łyżkę zarezerwowanego oleju na patelni, aż się połysk. Ustaw dziczyznę na patelni, boczek w dół, i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż rumiane na całym, o 10 protokół. Obróć boczek do góry i piecz w piekarniku przez około 20 minut, lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony w środek mięsa zarejestruje 115 do 12
Przełożyć dziczyznę na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i odstawić na 5 minut.
Dodaj rosół z kurczaka i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, aż zredukowane do 1/4 Puchar, O 2 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle.
Dodaj pozostałe 2 łyżki kolendry.
Dziczyznę pokroić na 4 grube kotlety i przełożyć na talerze. Polać kotlety sosem z patelni, ułożyć jarmuż z czosnkiem i pasternakiem pieczonym w piekarniku i podawać.
Zrób z wyprzedzeniem: dziczyznę można przygotować w Kroku 3 i schłodzić przez 6 godzin; doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.
Wino zalecenie: 1999 Howell Mountain winnice stare winorośle Zinfandel i 1997 Dunn winnice Cabernet Sauvignon są wystarczająco bujne, aby uzupełnić serdeczność dziczyzny.