Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto

Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Rack jagnięciny z Pesto miętowo-bazyliowym spróbować. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś lekko liście mięty, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto, Pieczeń Z Jagnięciny Z Miętą, oraz Stelaż jagnięcy z miętowym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zmiksuj miętę, Bazyl, orzechy, ser, sok z cytryny, czosnek, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym, aż zioła zostaną drobno posiekane. Po uruchomieniu maszyny stopniowo mieszaj w 1/3 szklanki oleju, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Obficie posypać baranki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na patelni grillowej lub ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Miejsce 1 baranka w patelni i gotować tylko do brązowego, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przenieść mięso baranka bok do góry na ciężką dużą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 2 stojakami jagnięcymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Jagnięcinę upiec w piekarniku, aż będzie ugotowana do pożądanej doneness, około 20 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przenieś stojaki jagnięce na powierzchnię roboczą. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
10
Pokroić jagnięcinę między kośćmi w pojedyncze kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
11
Rozłóż pesto na 1 ściętej stronie każdego kotleta. Ułóż kotlety, pesto do góry, na talerzach lub półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
12
Do-Ahead Wskazówka: pesto i Baranka stojaki mogą być przygotowane do tego punktu 1 dzień wcześniej. Przykryć pesto i jagnięcinę oddzielnie i przechowywać w lodówce. Pozostawić dodatkowy czas na schłodzoną jagnięcinę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
13
Alternatywnie, stojaki z jagnięciny mogą być krojone, a następnie pieczone przed podaniem. Do pieczenia jagnięciny: użyj 18 do 24 mięsiste pojedyncze żeberka jagnięce (około 2 1/2 uncji każdy, z 3 stojaków jagnięciny). Rozgrzej brojlery. Ułóż kotlety jagnięce w jednej warstwie na 2 ciężkich blachach do pieczenia. Kotlety jagnięce lekko posmarować olejem i posypać solą i pieprzem. Obserwując uważnie, smażyć kotlety jagnięce 3 cale od źródła ciepła, aż gotowane do pożądanej doneness, o 3 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety Z żeberek JagnięcychKotlety Z żeberek Jagnięcych
Stojak BaranekStojak Baranek
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
14
Rozłóż pesto na kotlety. Ułóż kotlety pesto na talerzach lub półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
15
Polecane wino # 1: Boroli Barolo 1998
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
16
REGION / pochodzenie: Barolo, Piemont
17
Winogrono / odmiana: Nebbiolo
Składniki, których będziesz potrzebować
NebbioloNebbiolo
WinogronaWinogrona
18
Polecane wino #2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
19
REGION / pochodzenie: Montepulciano, Toskania
Składniki, których będziesz potrzebować
MontepulcianoMontepulciano
20
Winogrono / odmiana: Sangiovese (Prugnolo Gentile-lokalny klon sangiovese)
Składniki, których będziesz potrzebować
SangioveseSangiovese
WinogronaWinogrona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn