Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto

Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Rack jagnięciny z Pesto miętowo-bazyliowym spróbować. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś lekko liście mięty, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto, Pieczeń Z Jagnięciny Z Miętą, oraz Stelaż jagnięcy z miętowym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zmiksuj miętę, Bazyl, orzechy, ser, sok z cytryny, czosnek, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym, aż zioła zostaną drobno posiekane. Po uruchomieniu maszyny stopniowo mieszaj w 1/3 szklanki oleju, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Obficie posypać baranki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na patelni grillowej lub ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Miejsce 1 baranka w patelni i gotować tylko do brązowego, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Przenieść mięso baranka bok do góry na ciężką dużą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 2 stojakami jagnięcymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Jagnięcinę upiec w piekarniku, aż będzie ugotowana do pożądanej doneness, około 20 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Przenieś stojaki jagnięce na powierzchnię roboczą. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Pokroić jagnięcinę między kośćmi w pojedyncze kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Rozłóż pesto na 1 ściętej stronie każdego kotleta. Ułóż kotlety, pesto do góry, na talerzach lub półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
12
Do-Ahead Wskazówka: pesto i Baranka stojaki mogą być przygotowane do tego punktu 1 dzień wcześniej. Przykryć pesto i jagnięcinę oddzielnie i przechowywać w lodówce. Pozostawić dodatkowy czas na schłodzoną jagnięcinę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
13
Alternatywnie, stojaki z jagnięciny mogą być krojone, a następnie pieczone przed podaniem. Do pieczenia jagnięciny: użyj 18 do 24 mięsiste pojedyncze żeberka jagnięce (około 2 1/2 uncji każdy, z 3 stojaków jagnięciny). Rozgrzej brojlery. Ułóż kotlety jagnięce w jednej warstwie na 2 ciężkich blachach do pieczenia. Kotlety jagnięce lekko posmarować olejem i posypać solą i pieprzem. Obserwując uważnie, smażyć kotlety jagnięce 3 cale od źródła ciepła, aż gotowane do pożądanej doneness, o 3 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Kotlety Z żeberek JagnięcychKotlety Z żeberek Jagnięcych
Stojak BaranekStojak Baranek
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
14
Rozłóż pesto na kotlety. Ułóż kotlety pesto na talerzach lub półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
15
Polecane wino # 1: Boroli Barolo 1998
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
16
REGION / pochodzenie: Barolo, Piemont
17
Winogrono / odmiana: Nebbiolo
Składniki, których będziesz potrzebować
NebbioloNebbiolo
WinogronaWinogrona
18
Polecane wino #2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
19
REGION / pochodzenie: Montepulciano, Toskania
Składniki, których będziesz potrzebować
MontepulcianoMontepulciano
20
Winogrono / odmiana: Sangiovese (Prugnolo Gentile-lokalny klon sangiovese)
Składniki, których będziesz potrzebować
SangioveseSangiovese
WinogronaWinogrona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn