Stelaż jagnięcy z czosnkiem i ziołami
Stojak z jagnięciny z czosnkiem i ziołami może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 33 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 176 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz sól, jagnięcinę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Stelaż Jagnięcy Z Czosnkiem I Ziołami, Stelaż jagnięcy ze świeżymi ziołami i czosnkiem, oraz Lemon and Garlic Lamb Rack.
Instrukcje
Rozgrzać suchą patelnię 12-calowy ciężki na dużym ogniu aż do gorąca, co najmniej 2 protokół. Tymczasem jagnięcinę osuszyć i natrzeć solą i pieprzem.
Dodaj olej do gorącej patelni, a następnie brązowe stojaki, w 2 partiach, jeśli to konieczne, ze wszystkich stron (nie kończy się), około 10 minut na partię.
Przenieś Stojaki na małą (13 - na 9-calową) patelnię do pieczenia.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać czosnek, zioła, sól, pieprz i olej. Posmaruj mięsiste części jagnięciny mieszanką ziołową, naciskając, aby pomóc przylegać. Pieczeń 15 minut, następnie jagnięcinę luźno przykryć folią i pieczeń, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa przekroczy 120 ° F, 5 do 10 minut więcej.
Odstawić, pokryte, 10 minut. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do 125 do 54° dla średnio rzadkich, podczas gdy jagnięcina stoi.)
Pokroić każdy stojak na 4 podwójne kotlety.