Stelaż z jagnięciny z pesto z rukoli

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Stojak z jagnięciny z pesto rukola może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1207 kalorii, 39g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 7,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka liści rukoli, nasiona kminku, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosemary-Pesto Lamb Rack, Zapiekanka z jagnięciny dla dwojga z rukolą, awokado i sałatką z krwawej pomarańczy, oraz Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. Na małej patelni, toast musztardy i nasion kminku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Ostudzić, następnie przenieść nasiona do moździerza lub młynka do przypraw i zmielić na proszek. Przyprawy natrzeć na całą jagnięcinę i doprawić solą i pieprzem.
Grilluj jagnięcinę na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając i obracając stojaki od czasu do czasu, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i średnio rzadkie w ciągu, w sumie około 30 minut.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie, w robocie kuchennym, puree rukolę z czosnkiem, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Dodać ser i doprawić pesto solą i pieprzem.
Pokroić stojaki jagnięce w poszczególne kotlety i przenieść na talerze.
Podawać pesto rukoli obok.