Steki Ze Strusia Z Krewetkami I Sosem Czosnkowym

Steki Ze Strusia Z Krewetkami I Sosem Czosnkowym
Steki ze strusia z krewetkami i pieczonym sosem czosnkowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 218g białka, 242g tłuszczu, oraz w sumie 3298 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $29.23 za porcję. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, śmietanę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Brukowiec wiśniowo-Morelowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Steki Z Filetu Ze Strusia Z Masłem Cafe De Paris, Makaron z krewetkami w kremowym sosie czosnkowym, oraz Chrupiące Krewetki Tygrysie Z Miodem I Sosem Czosnkowym.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn