Steki Z Tuńczyka Z Wasabi

Steki z tuńczyka inkrustowane Wasabi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 46g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka oleju sezamowego, sake, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest znakomite. Spróbuj Tuńczyk Inkrustowany Wasabi, Steki z tuńczyka zapiekane z majonezem Wasabi-zielona cebula, oraz Wasabi-Imbir Glazurowane Steki Z Tuńczyka (South Beach Diet Friendly, Low dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem pięć przypraw w proszku, imbir, sake, ocet ryżowy, tamari, i olej sezamowy.
Dodaj steki z tuńczyka i włączyć do herbu; pozostawić do marynowania przez 30 protokół.
Połącz pokruszony groszek wasabi i brązowy cukier.
Wyjmij steki z tuńczyka z marynaty i naciśnij na mieszaninę grochu, aby pokryć.
Zalać marynatę do małego rondla i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się i zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Podczas gotowania sosu, sear tuńczyka w niewielkiej ilości oleju na patelni na średnim ogniu do pożądanej doneness.
Polać sosem tuńczyka do podania.