Steki z tuńczyka z ogórkiem

Steki z tuńczyka z ogórkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, steki z tuńczyka z ogórkiem może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 6,36 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 194 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do valentin day. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest super. Grillowane steki z tuńczyka z ogórkowo-marynowanym imbirem, Burger z tuńczyka żółtopłetwego z japońskim ogórkiem i Wasabi Aioli, oraz Steki z Poblano Relish są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Włożyć olej do worka na żywność i dodać steki z tuńczyka. Rub dobrze razem i pozostawić na 30 minut, podczas gdy można zrobić smak. Ogórek obierz, podziel na pół i zgarnij nasiona. Mięso pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Wymieszać z resztą składników, przypraw do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3
Do patelni: rozgrzać patelnię na gorąco, następnie gotować steki, obracając po 2 minutach i gotować przez kolejne 2 minuty z każdej strony w zależności od grubości steków. Mięsiste ryby najlepiej podawać lekko różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjmij steki z ognia odstawić na 3-5 minut, a następnie łyżką nad smakiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Stek z tuńczyka świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn