Steki z szynki w sosie z kopru włoskiego i musztardy

Steki z szynki w sosie z kopru włoskiego i musztardy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj steków z szynki z koprem włoskim i sosem musztardowym. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 35g białka, oraz 19g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę kopru włoskiego, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steki z sosem Balsamiczno-musztardowym, Steki Cebulowe Z Grilla Z Sosem Miodowo-Musztardowym, oraz Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Toast nasiona kopru włoskiego na patelni, aż złoty kolor brązowy i pachnące, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć z patelni na talerz. Gdy nasiona są chłodne, zmiażdżyć wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, ciepły olej i pęcherzyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj połowę steków z szynki i gotować przez 4 protokół z każdej strony, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z SzynkiStek Z Szynki
5
Szynkę wyjąć na talerz i przykryć folią, aby się ogrzała. Powtórz z innym 1 łyżką. masło i pozostała szynka. 1 łyżka. masło do rozpuszczenia i
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Na tej samej patelni, po ugotowaniu i usunięciu drugiej partii szynki, roztopić pozostałą 1 łyżkę. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać cebulę i koper włoski i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj wino, bulion i śmietanę, wraz z zarezerwowanymi rozgniecionymi nasionami kopru włoskiego i obiema musztardami. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni, i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć warzywa na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10
Steki z szynki układamy na warzywach i sosie na łyżce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z SzynkiStek Z Szynki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
W razie potrzeby posypać zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn