Steki Z Szynki Polane Morelami
Steki z szynki polane morelami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Udaj się do sklepu i odbierz owoce do smarowania moreli, szynkę, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Glazurowane Steki Z Szynki, Steki Serowe Philly Z Sosem Morelowym I Kwaśną Śmietaną, oraz Steki Z Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę pokroić w 4 (3-uncji) plastry. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać szynkę; gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Dodaj smarowania moreli i sok pomarańczowy na patelni, mieszając, aż rozpuści się. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 do 6 minut lub aż szynka jest szkliwiona.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami pomarańczy.