Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym

Need a danie główne bezglutenowe? Steki z polędwicy wołowej z redukcją portu i serem pleśniowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pieprz, sos żurawinowy w galaretce, steki z filetu mignon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z ciemnym piwem i serem pleśniowym, Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; steki zalać sprayem do gotowania.
Dodaj steki na patelnię; gotować 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj port, sos żurawinowy, bulion, 1/8 łyżeczka soli, 1/8 łyżeczka pieprzu, i czosnek do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejsz ogień i gotuj, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 4 minut).
Steki podawać z sosem, top z serem.