Steki z polędwicy wołowej z Peperonatą
Steki z polędwicy wołowej z Peperonatą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, włoską bułkę tartą, udekoruj: gałązki rozmarynu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Steki Z Polędwicy Wołowej, Steki Z Polędwicy Wołowej Luau, oraz Steki Z Polędwicy Wołowej Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jajko i 1 łyżkę wody do wymieszania.
Wymieszać razem bułkę tartą i kolejne 4 składniki.
Steki natrzeć czosnkiem. Steki Dip w mieszaninie jaj, i płaszcz z mieszaniny bułki tartej.
Steki gotować w gorącym oleju na żeliwnej patelni na średnim ogniu 2 minuty. Steki kolei, i piec w patelni na 450 przez 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z Peperonata, i udekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.