Steki Z Grilla Musztardowego

Steki Z Grilla Musztardowego
Steki z grilla musztardowego to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 46g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, grubo zmielony pieprz, pietruszka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym, Grillowane steki z łososia z marynatą musztardowo-pomarańczową, oraz Grillowane steki z łososia z sosem musztardowym i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze siedem składników.
2
Szczotka po obu stronach steki i plastry cebuli. Grill na gorącym ogniu, obracając raz, 15-20 minut lub aż steki osiągną pożądaną doneness i cebula jest delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Przy grilowaniu od czasu do czasu polewamy sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Podawać plastry cebuli obok każdego steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn