Steki Z Grilla Musztardowego
Steki z grilla musztardowego to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 46g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, grubo zmielony pieprz, pietruszka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane steki z sosem Chrzanowo-musztardowym, Grillowane steki z łososia z marynatą musztardowo-pomarańczową, oraz Grillowane steki z łososia z sosem musztardowym i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze siedem składników.
Szczotka po obu stronach steki i plastry cebuli. Grill na gorącym ogniu, obracając raz, 15-20 minut lub aż steki osiągną pożądaną doneness i cebula jest delikatna.
Przy grilowaniu od czasu do czasu polewamy sosem.
Podawać plastry cebuli obok każdego steku.