Steki Z Chili Z Rib-Eye
Steki z chili-otarte Rib-Eye to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 875 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pico de gallo, cukier, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steki z chili i kawy, Steki Z Chili I Salsa, oraz Steki Chili-Espresso z ciepłym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w naczyniu z ciasta. Steki posmarować mieszanką przypraw i przenieść do innego dania. Przykryć; schłodzić co najmniej 8 godzin.
Rozpylać Stojaki na grilla z nieprzywierającym sprayem; przygotować grilla (średnie ciepło). Steki z grilla do pożądanej doneness, przesuwając i obracając od czasu do czasu, aby zapobiec chili pocierać od spalania, o 20 minut dla średnio rzadkie.
Steki podawać z pico de gallo.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada