Steki Teriyaki Rib Eye
Steki Teriyaki Rib Eye to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 36g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka steków z żeberek wołowych, mielony imbir, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki z łososia Teriyaki Nif, Steki Z Tuńczyka Teriyaki, oraz Steki Z Miodem Teriyaki Swordfish dla podobnych receptur.