Steki T-Bone z tostami Texas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steków T-Bone z tostami z Teksasu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1058 kalorii, 73g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Grillowane Steki T-Bone, oraz Grillowane Steki T-Bone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małym rondlu roztopić masło z czosnkiem.
Dodać natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem; ogrzać.
Cebulę posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill do miękkości, 6 minut. Grill chleb do tosty i szczotka z masłem czosnkowym.
Steki podawać z grillowaną cebulą i tostami Texas.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.