Steki T-Bone z masłem hotelowym

Steki T-Bone z masłem hotelowym
Steki T-Bone z hotelowym masłem to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 914 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.87 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do valentin day. Mieszanka masła, Skórka z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peppered T-Bone Steki, Grillowane Steki T-Bone, oraz Grillowane Steki T-Bone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiękczone masło umieścić w misce miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek. Ubij masło, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Dodać natkę pietruszki, skórkę z cytryny i sok z połowy cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Wymieszaj, aż całkowicie się połączy, skrobając boki w razie potrzeby.
4
Dodaj więcej pietruszki, więcej soku z cytryny lub sól i pieprz, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Połóż długi kawałek folii z tworzywa sztucznego na długim kawałku folii aluminiowej. Miksturę masła wymieszać w długi pas na środku folii. Ostrożnie pociągnij jedną stronę folii aluminiowej / folii foliowej nad masłem, ściskając delikatnie folię, aby uformować ją w długą. Dalej zwijamy kłodę masła w bułkę. Gdy wszystko jest zwinięte, przekręć końce (jak kawałek cukierka), aż staną się bardzo uczone (oznacza to, że masło jest naciskając razem wewnątrz plastiku, tworząc spójną rolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Włóż rolkę masła do lodówki, aby się utwardziło, lub do zamrażarki, jeśli chcesz przyspieszyć proces. Aby ugotować steki, sól i pieprz po obu stronach steka. Roztopić 2 łyżki masła na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy jest stopiony i złocisty, smażyć steki do średnio rzadkie, około 2 minut na stronę (lub mniej lub bardziej, w zależności od grubości.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
7
Usuń steki z patelni i połóż gruby kawałek masła hotelowego na wierzchu każdego steku, aby zaczął się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
8
Podawać w ciągu pięciu minut z puree ziemniaczanym!Inne zastosowania masła hotelowego: wymieszać z gotowanym makaronem
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
9
Klepnij grillowanego kurczaka lub rybę
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Wymieszać z ryżem
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
11
Spread on crusty FRENCH bread
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Dodaj do pieczonego ziemniaka
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn