Steki serowe w wolnowarze
Steki serowe w wolnowarze to przepis bez nabiału na 6 porcji. To danie główne ma 624 kalorie , 48 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Za 3,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka amerykańskiego sera, bulionu wołowego, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis podoba się 247 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut . Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Walentynki . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Steki z pesto, pomidorami i serem feta , Steki z polędwicy wołowej z podsmażanymi pieczarkami i winegretem z czerwonego wina oraz Steki nacierane papryką i kolendrą z salsą pomarańczowo-kolendrową .
Instrukcje
Umieść wołowinę w garnku wolnowaru.
Zalej wołowinę bulionem wołowym, octem i sosem Worcestershire. Gotuj na niskim poziomie, aż wołowina będzie średnio ugotowana, 3-4 godziny.
Wyjmij ugotowaną wołowinę z bulionu i odstaw. Odstaw bulion.
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Smaż grzyby w oleju, aż zaczną mięknąć; dodaj cebulę i zieloną paprykę. Smaż i mieszaj, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Pokrój wołowinę na cienkie plasterki. Podziel wołowinę i warzywa równomiernie pomiędzy bułki. Na wierzch każdej kanapki połóż 2 plasterki sera; zawiń w folię.
Włóż kanapki do nagrzanego piekarnika i podgrzewaj, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Jeśli wolisz, podawaj gorące kanapki z zachowanym bulionem wołowym.