Steki serowe w wolnowarze

Steki serowe w wolnowarze
Steki serowe w wolnowarze to przepis bez nabiału na 6 porcji. To danie główne ma 624 kalorie , 48 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Za 3,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka amerykańskiego sera, bulionu wołowego, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis podoba się 247 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut . Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Walentynki . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Steki z pesto, pomidorami i serem feta , Steki z polędwicy wołowej z podsmażanymi pieczarkami i winegretem z czerwonego wina oraz Steki nacierane papryką i kolendrą z salsą pomarańczowo-kolendrową .

Instrukcje

1
Umieść wołowinę w garnku wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Zalej wołowinę bulionem wołowym, octem i sosem Worcestershire. Gotuj na niskim poziomie, aż wołowina będzie średnio ugotowana, 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyjmij ugotowaną wołowinę z bulionu i odstaw. Odstaw bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Smaż grzyby w oleju, aż zaczną mięknąć; dodaj cebulę i zieloną paprykę. Smaż i mieszaj, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Pokrój wołowinę na cienkie plasterki. Podziel wołowinę i warzywa równomiernie pomiędzy bułki. Na wierzch każdej kanapki połóż 2 plasterki sera; zawiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Włóż kanapki do nagrzanego piekarnika i podgrzewaj, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Jeśli wolisz, podawaj gorące kanapki z zachowanym bulionem wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn