Steki Kalmary Parmigiano

Steki Kalmary Parmigiano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać steki kalmary parmigiano spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser provolone, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki Kalmary Cytrynowo-Kaparowe, Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, oraz Bakłażan Wszystkie Parmigiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rurki kalmarów, aby mogły leżeć płasko. Spłukać i osuszyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
2
Bułkę tartą i parmezan wymieszać w puszce ciasta lub na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3
Wlać mleko do osobnego naczynia. Dip steki kalmary w mleku, a następnie naciśnij do mieszaniny okruchów chleba do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca. Szybko dodać steki i gotować, aż złoty kolor z każdej strony, o 3 protokół na stronę. Powinny być złotobrązowe, ale należy uważać, aby nie nad gotować lub będą trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj czosnek, a następnie sos spaghetti na patelnię. Top każdy stek z plasterkiem sera provolone. Przykryć pokrywką, aż ser się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn