Steki Kalmary Parmigiano

Steki Kalmary Parmigiano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać steki kalmary parmigiano spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser provolone, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki Kalmary Cytrynowo-Kaparowe, Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, oraz Bakłażan Wszystkie Parmigiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rurki kalmarów, aby mogły leżeć płasko. Spłukać i osuszyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
2
Bułkę tartą i parmezan wymieszać w puszce ciasta lub na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3
Wlać mleko do osobnego naczynia. Dip steki kalmary w mleku, a następnie naciśnij do mieszaniny okruchów chleba do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca. Szybko dodać steki i gotować, aż złoty kolor z każdej strony, o 3 protokół na stronę. Powinny być złotobrązowe, ale należy uważać, aby nie nad gotować lub będą trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj czosnek, a następnie sos spaghetti na patelnię. Top każdy stek z plasterkiem sera provolone. Przykryć pokrywką, aż ser się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn