Steki Delmonico z cebulą balsamiczną i sosem Stekowym
Steki Delmonico z cebulą balsamiczną i sosem Stekowym to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 149 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, obraną cebulę, mieszankę przypraw do steków i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany stek i cebula z sosem maślano-Rozmarynowo-balsamicznym, Grillowane steki z cebulą balsamiczną, oraz Wielokolorowe steki z papryki z cebulą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej ciężką patelnię grillową lub patelnię na dużym ogniu. Wytrzyj gorący grill lub patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gotuj steki 6 minut z każdej strony dla średniej doneness, 8 minut dla średniej dobrze. Steki przyprawić przyprawą do steków lub solą i pieprzem i wyjąć na ciepły talerz, aby mięso odpoczęło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Tortille Mączne, 8 Cali
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać olej i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 minut, aż cebula będzie miękka i słodka.