Steki cebulowe z grilla w sosie miodowo-musztardowym

Steki cebulowe z grilla w sosie miodowo-musztardowym
Przepis Bbq steki cebulowe z sosem miodowo-musztardowym może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 172 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, musztardę dijon, letni pikantny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Steki Cebulowe Z Grilla Z Sosem Miodowo-Musztardowym, Steki z tuńczyka w sosie miodowo-musztardowym Dijon, oraz Steki z miecznika miodowo-musztardowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
2
W małej misce ubić olej i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Musztardę trzepać, a następnie 3 składniki w innej małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Uruchom 2 cienkie metalowe szaszłyki lub nasączone szaszłyki bambusowe równolegle przez każdy plasterek cebuli, umieszczając szaszłyki około 1 1/2 cala od siebie, aby zachować nienaruszony kawałek. Wykończenia końców bambusowych szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
SzaszłykiSzaszłyki
5
Posmaruj obie strony plasterków cebuli mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Umieścić cebulę na grillu i gotować, aż zacznie char, obracając i szczotkowanie często mieszaniną oleju, o 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Zmiksować górną część cebuli z mieszaniną musztardy i gotować, aż mieszanina zacznie bąbelkować, około 2 minut. Obróć cebulę; zmiksuj z musztardą i grilluj, aż zacznie karmelizować, o około 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Cebulę przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
9
Pędzel z mieszaniną musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn