Stek Ze Strusia Z Brązowym Sosem Bukowo-Grzybowym I Żółtą Cukinią
Stek ze strusia w sosie z brązowych grzybów Bukowych i żółtej cukinii to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 32G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.03 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz Dash double cream, dash wine, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Marynowany Stek Ze Strusia, Sałatka z ciepłym stekiem z grzybowym brązowym masłem, oraz Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley]()
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty