Stek Z Szynki Z Pomarańczową Glazurą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek z szynki z pomarańczową glazurą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 290 kalorii, 38g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, musztarda dijon, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z łososia z pomarańczowo-balsamiczną glazurą, Stek z łososia z pomarańczowo-balsamiczną glazurą, oraz Stek Z Polewy Tamaryndowej I Gremolaty Pomarańczowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę opłukać i osuszyć.
Szynkę ugotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do całkowitego ogrzania.
Usuń szynkę, rezerwując kapiele na patelni.
Wymieszać sok pomarańczowy, i gotować 2 protokół, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać z ananasem, rodzynkami i musztardą. Wymieszać razem skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę. zimnej wody; dodać do mieszanki soku pomarańczowego. Doprowadzić do wrzenia; gotować, stale mieszając, 1 minutę.