Stek Z Szynki Z Pomarańczową Glazurą

Stek Z Szynki Z Pomarańczową Glazurą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek z szynki z pomarańczową glazurą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 290 kalorii, 38g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, musztarda dijon, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z łososia z pomarańczowo-balsamiczną glazurą, Stek z łososia z pomarańczowo-balsamiczną glazurą, oraz Stek Z Polewy Tamaryndowej I Gremolaty Pomarańczowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szynkę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Szynkę ugotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Usuń szynkę, rezerwując kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wymieszać sok pomarańczowy, i gotować 2 protokół, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać z ananasem, rodzynkami i musztardą. Wymieszać razem skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę. zimnej wody; dodać do mieszanki soku pomarańczowego. Doprowadzić do wrzenia; gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
SOS podawać z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn