Stek z Salisbury z sosem cebulowym
Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 302 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną zupę cebulową, jajko, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Stek Z Salisbury Z Sosem Cebulowym, Stek z Salisbury z sosem z grzybów i cebuli, oraz Salisbury stek z sosem podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajko. Wymieszać 1/3 szklanki zupy, bułki tartej, soli i pieprzu. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt W SZEŚĆ owalnych pasztetów.
Na dużej patelni brązowe paszteciki na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub aż termometr mięsa odczyta 160° i soki będą czyste.
Wyjąć i odstawić; odcedzić.
Dodaj wodę, keczup, sos Worcestershire, musztardę i pozostałą zupę do patelni. Doprowadzić do wrzenia.
Powrót pasztecików na patelnię. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do rozgrzania.
Mąkę i zimną wodę połączyć do uzyskania gładkości. Wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać paszteciki i sos z makaronem.
W razie potrzeby udekorować pietruszką.