Stek Z Rzodkiewki Z Salsą
Stek z rzodkiewki z salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 219 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz flank stek, rzodkiewka salsa, montreal stek przyprawa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest idealny do valentin day. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Stek Z Salsą Rzodkiewkową, Stek Z Ogórkiem I Salsą Z Rzodkiewki, oraz Stek rozmarynowy z salsą figową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Posyp obie strony steku przyprawami. Stek z grilla, przykryty pokrywką z grilla, po 8 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Wyjąć z grilla i przykryć stek folią aluminiową; odstawić 5 minut. Stek pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Podawać z salsą Rzodkiewkową.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy McCormick Grill Mates Montreal Steak Seasoning.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.