Stek Z Polędwicy W Plastrach

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać plastry stek z polędwicy spróbować. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 594 kalorie, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól koszerną, stek z polędwicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażony Czerwony Ryż z pokrojonym stekiem z polędwicy i groszkiem, Polędwica w plastrach duszona w cebuli, z plackiem ziemniaczanym Roquefort i sałatką szpinakową z sosem Boczkowym, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek obficie doprawić solą i pieprzem i odstawić na 15 do 30 minut w temperaturze pokojowej. W międzyczasie rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Stek posmarować olejem roślinnym i gotować na patelni grillowej, bez zakłóceń przez 3 minuty. Odwróć stek i gotować, aż stek jest 130 stopni F dla średnio rzadkie, o 3 protokół więcej.
Wyjąć na deskę do krojenia i pozostawić na pełne 5 minut przed krojeniem.
Stek pokroić ostrym nożem o ziarno na cienkie plasterki. Wentylator kromki się na półmisek i top z Pesto Poblano.;
Char papryki poblano na szczycie palnika gazowego, na grillu, lub pod brojlerem), aż wszystkie boki są czernione.
Umieść w misce szczelnie przykrytej folią, pozwalając parze na rozluźnienie skóry. Palcami lub łyżką zeskrobać i wyrzucić poczerniałą skórę, a następnie usunąć nasiona i rdzeń. Grubo posiekać poblanos i umieścić w mini robocie kuchennym.
Dodaj parmezan, kolendra, czosnek, chili w proszku i oleju i procesu, aż dobrze połączone, ale nie całkowicie gładkie. Smak i doprawić solą.;
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.