Stek Z Polędwicy Po Filipińsku (Bistek Tagalog)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać polędwicy stek Filipiński stylu (Bistek Tagalog) spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bistek (Filipiński Stek Wołowy), Bistek: Filipiński Stek Wołowy, oraz Filipiński stek wołowy lub Bistek.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019