Stek z polędwicy pieczonej z warzywami

Stek z polędwicy pieczonej z warzywami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony stek z polędwicy i warzyw może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, cebulę, dynię letnią i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Z Polędwicy Z Czarnego Pieprzu, Kanapki z grillowanym stekiem z warzywami balsamicznymi, oraz Polędwica Pieczona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń tłuszcz z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Umieścić wołowinę, grzyby, Kabaczek i cebulę na stelażu w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Wymieszać dressing, ocet i pieprz; posmarować wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
5
Broil z wierzchołkami wołowiny i warzyw 3 do 4 cali od ciepła 5 minut. Skręć wołowinę; zmiksuj mieszankę dressingu na wołowinie i warzywach. Broil o 5 minut dłużej lub aż wołowina jest pożądana doneness i warzywa są chrupiące-przetargu. Pozostałą mieszaninę opatrunkową należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
6
Wołowinę pokroić na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Natkę pietruszki posypać wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WołowinaWołowina

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn