Stek z polędwicy nadziewanej ziołami z Peperonatą

Stek z polędwicy nadziewanej ziołami z Peperonatą
Stek z polędwicy nadziewanej ziołami z Peperonatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 390 kalorii, 40g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, ocet winny, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cowboy Coffee Przetarł Stek Z Polędwicy, Curry Chili Przetarty Stek Z Polędwicy # SundaySupper, oraz Stek Z Marynowanej Polędwicy Miodowo-Ziołowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę; smażyć aż do prawie miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Wymieszać paprykę i pokruszoną paprykę czerwoną; posypać lekko grubą, koszerną solą. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować, aż papryka są miękkie i jedwabiste, mieszając od czasu do czasu, o 35 protokół. Wymieszać z Czerwonym octem winnym, kaparami, oregano i tymiankiem. Zwiększyć ciepło do medium; wymieszać odkryte 3 minuty. Peperonata doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Sól KoszernaGruba Sól Koszerna
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PaprykaPapryka
KaparyKapary
TymianekTymianek
4
Przenieść peperonata do miski i schłodzić do temperatury pokojowej. DO AHEAD można zrobić 3 dni do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszać oregano, tymianek, pieprz i sól w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać równomiernie po obu stronach steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Umieścić na dużej płycie; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do 6 godzin.
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
5
Skrop obie strony steku lekko oliwą z oliwek. Stek z grilla do pożądanej doneness, około 15 minut na stronę dla średnio rzadkich, lub 17 minut na stronę dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przenieś stek na deskę do krojenia; pozostaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Pokrój stek w poprzek na plastry o grubości od 1/4 do 1/3 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
8
Ułóż plastry steków na półmisku; surround z peperonata i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn