Stek z polędwicy nadziewanej ziołami z Peperonatą

Stek z polędwicy nadziewanej ziołami z Peperonatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 390 kalorii, 40g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, ocet winny, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cowboy Coffee Przetarł Stek Z Polędwicy, Curry Chili Przetarty Stek Z Polędwicy # SundaySupper, oraz Stek Z Marynowanej Polędwicy Miodowo-Ziołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć aż do prawie miękkości, o 6 protokół.
Wymieszać paprykę i pokruszoną paprykę czerwoną; posypać lekko grubą, koszerną solą. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować, aż papryka są miękkie i jedwabiste, mieszając od czasu do czasu, o 35 protokół. Wymieszać z Czerwonym octem winnym, kaparami, oregano i tymiankiem. Zwiększyć ciepło do medium; wymieszać odkryte 3 minuty. Peperonata doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Przenieść peperonata do miski i schłodzić do temperatury pokojowej. DO AHEAD można zrobić 3 dni do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Wymieszać oregano, tymianek, pieprz i sól w małej misce.
Posypać równomiernie po obu stronach steku.
Umieścić na dużej płycie; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do 6 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Skrop obie strony steku lekko oliwą z oliwek. Stek z grilla do pożądanej doneness, około 15 minut na stronę dla średnio rzadkich, lub 17 minut na stronę dla średnich.
Przenieś stek na deskę do krojenia; pozostaw 5 minut.
Pokrój stek w poprzek na plastry o grubości od 1/4 do 1/3 cala.
Ułóż plastry steków na półmisku; surround z peperonata i służyć.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc