Stek z południowo-zachodniej flanki z salsą
Przepis na stek z salsą może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 21 minut. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, pieprz, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Z Południowo-Zachodniej Flanki, Southwest Herb Flank Steak, oraz Stek Z Rzodkiewki Z Salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki. Oliwę z oliwek równomiernie natrzeć na stek; posypać mieszanką przypraw. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
7 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie paski.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.