Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini

Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj stek z pieprzem z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Broil London, liście rozmarynu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini, Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini, oraz Stek I Papryka W Sosie Chrzanowo-Czosnkowym Różanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czosnek, gorące płatki czerwonej papryki, ziarna pieprzu, rozmaryn i oliwę z oliwek w worku Zip-loc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PieprzPieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
2
Dodać wołowinę, zalać marynatą. Wycisnąć całe powietrze z worka, aby wołowina była otoczona marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
3
Rozgrzej grill lub brojlery przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posyp stek solą i grillem lub grillem do rzadkiego lub średnio rzadkiego, w zależności od preferencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Czas gotowania zależy od grubości i temperatury wołowiny, więc naciśnij na stek palcem, a jeśli nadal czuje się całkowicie surowy w środku, daj mu trochę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WołowinaWołowina
6
Jest to jedna z rzeczy, które kucharze po prostu trzeba wyczuć i nauczyć się czytać milczące znaki. Lepiej pod niż rozgotowane, więc sprawdzaj często, a jeśli palec cię pokona, pokrój stek nożem i zobacz.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Niech stek odpocznie przez co najmniej godzinę, aby soki z powrotem do mięsa, a następnie pokroić w krótkie, bardzo cienkie plastry. (Najlepszym nożem do krojenia jest nóż do chleba z falistymi, a nie spiczastymi zębami, który niesamowicie dobrze przecina wołowinę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
StekStek
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
NóżNóż
8
Podawać na grillowanym czosnku Crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
CzosnekCzosnek
9
Na każdym kawałku chleba ułożyć kilka ogolonych kromek wołowiny, na wierzchu ostrą kropką śmietany chrzanowej, rozsypać mieloną natką włoskiej pietruszki i odrobiną koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Sól KoszernaSól Koszerna
ChlebChleb
WołowinaWołowina
10
Serena, Jedzenie I Historie
11
Stewart, Tabori & Chang

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn